вівторок, 14 лютого 2017 р.

Штучний лебединий пух

Штучний лебединий пух отримав назву завдяки схожості основних властивостей матеріалу з натуральним. У процесі виробництва поліефірне та просочене силіконом мікроволокно нового покоління отримує звивисту структуру. Силікон використовують для підвищення зносостійкості та покращення споживчих властивостей матеріалу. Волокна досить м'які та пружні, і водночас досить об'ємні.



Основні властивості штучного лебединого пуху

штучний лебединий пух
штучний лебединий пух
За легкістю матеріал не поступається своєму натуральному аналогу. Однією з властивостей є також пружність штучного лебединого пуху- завдяки особливому скрученню волокон пух не збивається в грудки, не злежується і не збивається  навіть після прання і зберігає початкову пружність та форму. Серед переваг штучного пуху над натуральним аналогом зазначають його антибактеріальність- поліефір не є середовищем, сприятливим для пилових кліщів, грибків та плісняви. Варто також зазначити те, що використання штучного лебединого пуху не протипоказано людям, схильним до алергій- гіпоалергенна властивість.

Матеріал не вибагливий – не потребує особливих правил зберігання, його можна прати в домашніх умовах. Такий пух також не вбирає сторонніх запахів і не має специфічного для деяких синтетичних матеріалів власного запаху. Крім того, не поступаючись,а в дечому навіть переважаючи натуральний лебединий пух, такий наповнювач дешевший.


Використовують його не лише як утеплювач для верхнього одягу, але й як наповнювач для ковдр, подушок та м'яких іграшок. Торгово-виробнича компанія Babybrok використовує штучний лебединий пух як наповнювач для дитячих подушок та ковдр.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Сторінки