пʼятницю, 3 січня 2014 р.

Дитячі конструктори

Це унікальний подарунок для дітей різного віку та захоплень. Всі діти, будь вони активні або не дуже, товариські або любителі побути наодинці з собою, всі вони мріють про таку іграшку . У нашому інтернет -магазині зібраний кращий асортимент дитячих іграшок. Ви зможете придбати конструктор, що ідеально підходить саме вашій дитині : дерев'яний , металевий , магнітний , блоковий і багато інших видів для всіх віків і інтересів .

Види і опис

Дерев'яний конструктор. Відмінно підійде для розвитку творчих здібностей дитини. Після того, як він буде зібраний , дитина зможе розфарбувати його за своїм розсудом , що принесе йому незабутні враження та масу задоволення. Використовуючи свою уяву і закінчивши працювати над прикрашення , дитині стане куди цікавіше грати з іграшкою « зробленої своїми руками».

« Радіотехнічний набір» підійде дітям , чиї батьки хочуть поліпшити їх технічні знання методом ігор, а не важкими і місцями нудними завданнями . Це весела , цікава гра не залишить байдужим ні єдиного маленького техніка.

Якщо ж з самого дитинства ваша дитина проявляє інтерес до механіки , тут на допомогу прийде металевий конструктор. Освоївши використання гайкового ключа та інших деталей , дитина зможе зібрати навіть власне FM -радіо.

Магнітний - новинка , яка не так давно з'явилася в таких розділах інтернет-магазинів України . Це складні 3D -моделі, які легко складати і перебудовувати за бажанням власника. Відмінно підійдуть школярам , так як наочно показують закони фізики.

Блочний - передовий дитячий конструктор. З їх допомогою ваша дитина зможе побудувати навіть цілі замки і міста , використовуючи яскраві кольорові деталі. Дитячі іграшки допомагають розвивати фантазію , вміння спілкуватися і грати в захоплюючі ігри .


Для найменших існують м'які набори , які зроблені з екологічно чистого пінопласту і які краще за всіх допомагають розвивати дрібну моторику пальців рук , варіативність мислення та уяви малюка.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Сторінки