середу, 21 грудня 2016 р.

Ортопедичні матраци для дітей Babybrok

Особливо важливий ортопедичний матрац для дитини в перші два роки після народження, оскільки скелет малюка в цей час лише розвивається, а хребет ще не має фізіологічних вигинів, як у дорослих людей. І саме тому, для того, щоб кістки дитини правильно формувалися, поверхня матрацу має бути рівною і жорсткою. Але який матрац вибрати для дитини- вирішувати лише вам. І кілька наших корисних порад не будуть зайвими.

Купуючи дитячий ортопедичний матрац виробника BabyBrok, треба  враховувати такий момент, що прийдеться дуже часто укладати малюка на спинку, щоб ручки і ніжки тягнулися вгору. Таке положення для дитини надзвичайно важливе, тому що воно дає можливість уникнути застою крові і атрофії м'язів. При цьому дуже важливо, щоб ця поза була на рівній поверхні. Якщо ця поверхня буде дуже м'якою, то при кожному русі ручкою чи ніжкою дитина буде провалюватись.

Сьогодні в магазинах продаються спеціальні ортопедичні матраци для немовлят, і вони мають такі розміри, щоб ідеально пасувати до ліжечка. На жорсткому матраці  дитина спить до 5-6 років, а потім можна вже купляти помірно жорстку модель.


Дитячий ортопедичний матрац Babybrok

Спеціалісти також рекомендують звертати увагу на інші сучасні синтетичні наповнювачі, наприклад, холлофайбер. Але найжорсткіший дитячий ортопедичний матрац- це той, що наповнений кокосовою койрою, а от вироби середньої жорсткості зазвичай наповнені пінополіуретаном.

Найкращим вибором стане безпружинний ортопедичний матрац з будь-яким синтетичним наповнювачем. Сучасні синтетичні наповнювачі зручні ще й тим, що вони не викликають алергічних реакцій у дітей.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Сторінки