четвер, 29 грудня 2016 р.

Дитячі матраци Babybrok з ефектом зима/літо

Дитячий матрац Babybrok з ефектом зима/літо
Дитячі матраци Babybrok з ефектом зима/літо

У нас є чіткий поділ сезонів на літо і зиму. Спати цілий рік на одному покритті не зовсім зручно. Тому сучасні якісні матраци є двосторонніми, тобто мають зимову сторону, зроблену з теплішої тканини і літню. Зимова сторона матрацу утеплена матеріалом, який є натуральним ізоляційним матеріалом, що відштовхує вологу  і створює суху і здорову атмосферу сну. Зимою протягом ночі така тканина підтримує комфортну температуру і зігріває. Літня сторона, як правило, зроблена  з 100% бавовняної тканини жаккард. Бавовна є натуральним матеріалом, що не накопичує вологу, має нековзну поверхню, пропускає повітря.

Комбінованими зазвичай бувають матраци з властивостями «зима/літо»: кокосова сторона (жорсткіший матрац) використовується літом, латексна (або з теплих матеріалів-замінників)- зимою. Крім того, двосторонній матрац розрахований на різний вік (відповідно до стадії розвитку і ваги) дитини: для новонародженого використовується кокосова сторона як більш жорстка на період формування хребта, пізніше (приблизно від одного року) можна використовувати м'якшу (латексну) сторону.

Дитячі матраци компанії BabyBrok відповідають основним критеріям вибору матраца для дитячого ліжечка. Вони відзначаються високим ортопедичним ефектом, тобто сприяють профілактиці захворювань хребта і допомагають сформувати правильну поставу. Крім того, ці матраци зроблені з натуральних матеріалів, які є екологічно чистими і не викликають алергії. 

Купити дитячий матрац Babybrok з ефектом зима/літо


Немає коментарів:

Дописати коментар

Сторінки