середу, 28 грудня 2016 р.

Переваги штучного латексу

Головним компонентом для виробництва синтетичного латексу є простий або складний спінений поліефір. Такий непополіуретан має чудову хімічну, термоокислювальну стійкість, а також вогнетривкість. Єдине, що може пришвидшити його руйнування, є вплив підвищеної вологості.
Синтетичний латекс
Для виробництва штучного латексу усі його компоненти змішуються з водою. У деяких випадках для кращого ефекту спінювання додається фреон. У процесі полімеризації молекули, які вступили в реакцію з водою, починають виділяти вуглекислий газ, який і змушує суміш пінитись. Деколи для пришвидшення цих реакцій додаються спеціальні каталізатори і емульгатори для стабілізації піни. Після проходження всіх реакцій процес затвердіння триває 10-20 хвилин.

Переваги штучного латексу

  1. Штучний латекс має більше жорсткість, завдяки чому він витримує більші навантаження. Сучасні штучні латекси екологічні і безпечні для людей. Нічим не поступаючись за характеристиками натуральному латексу, вони водночас доступніші за ціною.
  2. Штучний латекс також має гіпоалергенні властивості. За ортопедичними якостями сучасний латекс також має чудові характеристики, кращим доказом яких є так звані матраци з ефектом пам'яті. 

Тип матраців з ефектом пам'яті виробляється з високоеластичного пінополіуретану з комірками відкритого типу. Навіть невеликий шар такого латексу надасть матрацу особливого комфорту. Він також підійде людям з захворюваннями опорно-рухового апарату а також кровообігу. Реагуючи на вагу і тепло людського тіла, матрац підлаштовується повністю під індивідуальні потреби сплячого.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Сторінки