вівторок, 13 грудня 2016 р.

Дитячі матраци Babybrok з «ефектом пам'яті»

На сьогоднішній день матраци з «ефектом пам'яті» є в асортименті майже кожного виробника. При таких різноманітних назвах наповнювача виробників важко говорити про ідентичність товарів з використанням даного матеріалу.  В одному випадку це може бути матрац жорсткий на пружинній основі, в іншому- м'який безпружинний матрац.

Такий «пам'ятаючий» наповнювач чудово підійде людям, яким лікарі-ортопеди рекомендують користуватися жорстким матрацом. Як правило, це люди, що страждають захворюваннями хребта чи такі, що мають надмірну вагу. «Ефект пам'яті» позбавляє від затікання кінцівок, пролежнів, болі в шиї і спині,  незалежно, в якій позі людина заснула.

Власне сам матеріал називають досить по різному: меморікс, меморіформ, білаксіласт гіперв'язкий, меморі ватерформ. Виробляється він на основі пінополіуретану. Супереластичний матеріал є повністю екологічно чистим і гіпоалергенним. Також у ньому ніколи не розмножуються мікроорганізми і не накопичується волога. 

Дитячий матрац Babybrok memory foam

Спеціальні додатки надають матрацу унікальну властивість- «запам'ятовувати» особливості будови тіла сплячої людини. Цей ефект пояснюється реакцією меморіксу на тепло і тиск: він проминається при навантаженні, але при цьому людина не «провалюється» на ліжку, а після того, як навантаження зняте, матрац повільно приймає початкову форму. Завдяки цьому зникає навантаження на кровоносні судини, повністю розслабляються м'язи.

Компанія Babybrok використовує memory foam для виробництва дитячих ортопедичних матраців


Немає коментарів:

Дописати коментар

Сторінки